Voinko asentaa OmaBodyn puhelimeeni? (Android & iOS, iPhone)

Muokattu To, 10 Loka klo 12:52 AM

Näin voit lisätä Oma Bodyn puhelimesi aloitusruudulle kuten minkä tahansa äpin (sovelluksen).

Kannattaa ensin miettiä minkä sivun haluat avautuvan ensimmäisenä:

Esimerkki 1: Oven avaamista varten: Mene OmaBodyyn ja klikkaa "Oven avaus"-> seuraa alla olevia ohjeita valitsemasi puhelimen ja käyttämäsi selaimen mukaan. Tällöin avaat aina ensin oven avaus-sivun.

Esimerkki 2: OmaBodyn raportointi: Mene OmaBodyyn kehonkoostumus-sivulle -> seuraa alla olevia ohjeita valitsemasi puhelimen ja käyttämäsi selaimen mukaan. Tällöin avaat aina raportointi-sivun ensin.

Vaiheet lisätäksesi app.omabody.fi kotivalikkoon Androidilla (Google Chrome ja Firefox):

1. Avaa Google Chrome -selain Android-puhelimessasi.

2. Mene osoitteeseen app.omabody.fi.

3. Kun sivusto on ladattu, napsauta oikean yläkulman kolmea pistettä (Chrome-valikko).

4. Valikosta valitse "Lisää aloitusnäyttöön" (Add to Home screen).

5. Nimeä pikakuvake haluamallasi tavalla (esim. "OmaBody").

6. Napsauta "Lisää".

7. Seuraavaksi voit valita, mihin kohtaan kotivalikkoa haluat pikakuvakkeen lisätä, tai se ilmestyy

automaattisesti kotivalikkoon.

Nyt app.omabody.fi-verkkosivusto näkyy Android-puhelimesi kotivalikossa ikään kuin se olisi sovellus. Voit avata OmaBody-palvelun suoraan siitä helposti jatkossa.

Vaiheet lisätäksesi app.omabody.fi kotivalikkoon Iphonella (Safari):

Tässä ovat ohjeet, miten lisäät app.omabody.fi-verkkosivuston iPhonen kotivalikkoon Safari-selaimessa:

1. Avaa Safari iPhonella.

2. Mene osoitteeseen app.omabody.fi.

3. Kun sivusto on ladattu, napauta näytön alareunassa olevaa jaa-kuvaketta (neliö, jossa on ylöspäin osoittava nuoli).

4. Vieritä alaspäin ja valitse "Lisää Koti-valikkoon" (Add to Home Screen).

5. Nimeä pikakuvake haluamallasi tavalla (esim. "OmaBody").

6. Napauta "Lisää".

7. Pikakuvake ilmestyy nyt iPhonen kotivalikkoon.

Vaiheet lisätäksesi app.omabody.fi kotivalikkoon Androidilla (Samsung Internet Browser):

1. Avaa Samsung Internet -selain Android-puhelimessasi.

2. Mene osoitteeseen app.omabody.fi.

3. Kun sivusto on ladattu, napsauta kolmea viivaa

4. Valikosta valitse "Lisää sivu" (Add page to).

5. Valitse Kotivalikko (Home Screen)

6. Kirjoita nimeksi esimerkiksi OmaBody ja paina Lisää (Add)

7. Pikakuvake ilmestyy nyt puhelimen kotivalikkoon. Siirrä se haluamaasi paikkaan.