Mittauksen tekeminen - Ohjeet Bodymajan mittaukseen

Muokattu Ke, 9 Loka klo 2:54 PM

Tässä pikaoppaassa käydään läpi tärkeimmät vaiheet kuinka mittaus tehdään ja miten pääset nopeasti alkuun Bodymajan käytössä. Seuraa alla olevia ohjeita ja aloita oman hyvinvointisi mittaaminen jo tänään! Löydät tarkemmat ohjeet itse mittausten suorittamiseksi tämän ohjeen alaosasta Lue lisää-osiosta.

Nuorekas ohjevideo miten toimit ostosta mittaukseen:

OHJEET TEKSTINÄ JA KUVAKAAPPAUKSINA:

1. Tee tilaus

Ensimmäinen askel Bodymajan käyttöön on tilauksen tekeminen. Voit valita sinulle sopivan palvelupaketin Bodymaja-sivustolta. Palvelut vaihtelevat kertakäynnistä Premium-tilaukseen, joka antaa sinulle rajattoman pääsyn kaikkiin mittauspalveluihin.

Kun olet tehnyt tilauksen:

- Saat vahvistusviestin rekisteröitymisestä sähköpostiisi

- Seuraa tilauksen mukana tulevia ohjeita käyttöönoton aloittamiseksi

2. Kirjaudu Oma Bodyyn ja täytä taustatiedot

Tilauksen tekemisen jälkeen sinun tulee kirjautua Oma Body -palveluun. Tämä verkkopalvelu auttaa sinua seuraamaan mittauksiasi ja hallitsemaan tietojasi. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään täältä tai käyttämällä tilausvahvistuksessa olevaa kirjautumislinkkiä

2. Täytä henkilökohtaiset taustatietosi, kuten ikä, sukupuoli, pituus. Nämä tiedot auttavat mittauspisteessä toimimista.

3. Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot, olet valmis aloittamaan mittaukset.

Saat oven avaus-painikkeen näkyviin OmaBody-palveluun:

(Oven avaus-painike OmaBodyssa)

Oven avaus-painikkeen klikkaamisen jälkeen avautuu uusi sivu

Mittauspisteen oven avaaminen:

Valitse mittauspiste ollessasi sen ovella:
(Mikäli mittauspiste näkyy punaisella, se on varattu muutaman minuutin verran)

Paina avaa ja sähkölukkoon syttyy vihreä valo ja voit vetää oven auki:

Sulje selaimen ikkuna ja palaa OmaBodyyn

Seuraa ohjeita ja muista skannata QR-koodi mittauspisteen lukijassa:

Lue lisää:

Mittausohjeet pelkälle kehonkoostumusmittaukselle

Mittausohjeet kaikille mittauksille kerralla

Lue tästä perinpohjaiset ohjeet valmistautumiseen