Pelkän kehonkoostumusmittauksen tekeminen

Muokattu La, 21 Syys klo 9:21 AM

Ohjeet pelkän kehonkoostumuksen mittaamiseen

Bodymajasta löytyy kolme eri mittalaitetta (Verenpaine, kehonkoostumus ja puristusvoima) ja voit ostoksestasi riippuen tehdä joko pelkän kehonkoostumusmittauksen tai kaikki kolme mittausta. Seuraavassa kerrotaan pelkän kehonkoostumusmittauksen ohje.

Mittauksen esivalmistelut:

- Vaatetus on kevyt ja mukava, jotta mittaustulokset olisivat mahdollisimman tarkkoja. Tähtää 1kg painoiseen vaatetukseen, koska laite vähentää sen automaattisesti painostasi.

- Riisu kengät ja sukat, sillä kehonkoostumusmittaus tapahtuu myös jalkapohjien kautta antureiden avulla. Desinfioi laite ja jalkapohjien sekä kämmenien iho tilasta löytyvillä desinfiointipyyhkeillä.

- Poista metalliesineet, kuten kellot ja korut, jotka voivat häiritä mittauksen tarkkuutta.

Ohje pelkän kehonkoostumusmittauksen tekemiseksi:

A black figure in a circle

Description automatically generated

1. QR-koodin lukemisen jälkeen siirry kehonkoostumuslaitteen päälle ja seuraa laitteen antamia ohjeita.

2. Laite kertoo, kun käsikahvat nostetaan laitteesta irti ja kädet levitetään sivuille. Pysy paikallasi ja puhumatta.

3. Laite kysyy lopuksi “Jatketaanko pursitusvoiman testiin?”, valitse EI ja voit nousta laitteelta.

Lue lisää:

Mittauksen tekeminen - Ohjeet Bodymajan mittaukseen

Kaikki kolme mittausta - ohjeet onnistumiseen

Mittauspisteestä löytyvät kuvalliset ohjeet