Miten saan mittaustulokset, jos en käyttänyt QR-koodia tai ID-numeroa?

Muokattu Pe, 20 Syys klo 8:56 AM

Jos et käyttänyt mittauspisteellä QR-koodia tai ID-numeroasi:

Mittaustuloksesi tallentuu järjestelmään tunnuksettomana. Tällöin mittauksen tulokset eivät ole automaattisesti yhdistetty OmaBody-palveluun tai käyttäjätiliisi. Tulokset eivät näy palvelussa.

Mitä tehdä seuraavaksi:

1. Täytä taustatiedot OmaBodyssa: Kirjaudu OmaBody-palveluun ja täytä kaikki tarvittavat taustatiedot, kuten nimi, syntymäaika ja pituus. Tämä auttaa yhdistämään tunnuksettomat mittaustulokset sinuun.

2. Ota yhteyttä asiakaspalveluun: Kun taustatiedot on täytetty, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme liittää mittaustulokset oikealle tilillesi. Ilman tätä toimenpidettä mittaustuloksia ei voida liittää henkilökohtaiseen raporttiisi.

Huomioithan, että tunnuksettomat mittaustulokset kulkevat melko nopeasti järjestelmän läpi ja niiden palauttamista emme pysty takaamaan. Teemme aina kuitenkin parhaamme niiden eteen.

Mikäli tunnukseton mittaustulos kuuluu toiselle henkilölle niin noudatathan tätä ohjetta